Gezond bewegen

Het hele jaar door organiseert GEWOONBUITEN clinics, zoals de Clinic Skaten en de Clinic Mountainbiken. Deze clinics zijn goed te combineren met een actieve team- of familiedag. Een bijzonder arrangement is de clinic Bodem en Boor, waarmee op creatieve wijze uw omgeving ontdekt. Een clinic duurt ca 1 uur. U betaalt per persoon &euro 25,-. Zorg wel voor eigen skates, MTB's, helmpjes e.d. Tegen enige meerkosten combineert u de clinic met een bijzondere ontdekingstocht gewoon buiten.

Clinic Skaten

De lente of de zomer is het ideale moment voor de Clinic Skaten. Ervaar de snelheid en behendigheid op wieltjes. U krijgt les van deskundige skaters. Startpunt is kasteel Doorwerth of de skatebaan Klein Hartestein te Oosterbeek.

 

Clinic Moutainbiken

Tijdens uw vakantie of aan het einde van een "heidedag" is het goed ontspannen op de terreinfiets, de MTB. Een clinic begint met het beheersen van de acrobatiek: Van Sur place tot stoep springen. Daarna doorkruist u een prachtig landschap. Op de Veluwe kent GEWOONBUITEN fraaie routes.

 

Clinic Kaart en Kompas

Ooit eens verdwaald op de Veluwe of in de Gelderse Poort? Laat het u niet meer gebeuren! Van een deskundige leert u hoe eenvoudig het is de weg weer terug te vinden. We vertrekken vanf het kasteel Doorwerth of het Wildernis Cafe in Kekerdom.

 

Clinic Bodem en Boor

Samen met de grondboor ontraadselt u het landschap wat u al zo lang meende te kennen. Uw ervaringen kleurt vervolgens op de gezamenlijke landkaart. Ideaal om te combineren met een communicatietraining die Gewoonbuiten ook graag voor u organiseert. Maar deze clinic kan natuurlijk ook onderdeel zijn van uw vrijgezellenfeest of huwelijksdag.

 

 

Slim bewegen

Houd uw gewicht onder controle met het programma Slim Bewegen. Samen met uw coach van GEWOONBUITEN bepaalt u een haalbaar doel. U heeft gedurende 3 maanden wekelijks contact met uw coach die u begeleidt om uw doel te bereiekn