Winterprogramma's

GEWOONBUITEN organiseert 's winters uw arrangement onder het motto "Cool Bewegen". Daarvoor reserveert GEWOONBUITEN voor u de ijsbaan Triavium in Nijmegen of Thialf in Heereveen. Triavium is geopend vanaf half september en sluit pas in april haar poorten. Thialf is geopend van oktober tot en met maart.

Cool met collega's

IJsfestijn voor uw bedrijf

GEWOONBUITEN organiseert 's winters uw personeelsarrangement onder het motto: Cool met Collega's. U schaatst tijdens het IJsfestijn uw eigen wedstrijd of ploegenachtervolging. Ontdek later het ritme van schaatsen tijdens De Clinic Schaatsen Op Muziek. Tussendoor verpoost u bij de Koek en Zoopie. Dit arrangement is ideaal voor een personeelsuitje of het aanhalen van de contacten met uw zakelijke partners GEWOONBUITEN zorgt verder natuurlijk voor deskundige begeleiding en sportmassage. Op verzoek krijgt u begeleiding van schaatstoppers.

In de portfolio kunt u lezen over het LNV-schaatsfestijn van 29 maart 2002.

 

 

Cool met klasgenoten

IJsfestijn voor scholen

Voor leerlingen van basisscholen en middelbare scholen kent GEWOONBUITEN een Cool evenement. Neem het op tegen andere klassen of scholen als het gaat om snelheid, behendigheid en slimheid: Estafettes, IJskorfbal met afval, Disco op Muziek. Wie wil dat niet meemaken. Tegelijkertijd leer je hoe je moet schaatsen. Boek snel met je klasgenoten!

 

 

Schaatstoernooien voor serieuze sporters

Voor serieuze sporters organiseert GEWOONBUITEN ook wedstrijden en toernooien in Heerenveen. Snelle tijden worden vermeld in het boek Schaatsseizoen. In het verleden heeft Harm Smit het Post Academisch Schaatstoernooi opgezet en De Tien van Wageningen. Tijdens uw toernooi staat gezelligheid en een persoonlijk record voorop. Zie voor meer informatie www.stw-site.nl.

 

Schaatsen op muziek

Nergens anders vertoond!! Les op muziek onder deskundige begeleiding. Na een korte uitleg zelf oefenen op muziek: Zoek balans op een symfonie van Mozart, versnel op een classic van Tina Turner. Tijdens muziek Van Kabouter Plop oefent u op het zwaaien van de armen. De Clinic duurt ca anderhalf uur inclusief ontvangst met koffie. Deze clinic wordt in principe alleen verzorgd op de ijsbaan Triavium te Nijmegen. Maar op verzoek kan worden uitgeweken naar een andere ijsbaan. De groepsgrootte is minimaal 25 personen.